0Vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Alex Fomcenco, PhD., cand.jur.

Alex Fomcenco, PhD., cand.jur.

Alex Fomcenco har en PhD-grad fra Aalborg Universitet og en cand.jur.-grad fra Københavns Universitet. På nuværende tidspunkt forsker og underviser han ved Aalborg Universitet.

I forbindelse med udviklingen af Alex' internationale akademiske profil og med finansiel støtte fra det Samfundsvidenskabelige Fakultet ved Aalborg Universitet, er Alex i gang med sin anden juridiske kandidatgrad i canadisk common law ved Osgoode Hall Law School ved York University i Toronto, Canada.


Erik Werlauff, professor, dr.jur., advokat (H)

Erik Werlauff, professor, dr.jur., advokat (H)

ERIK WERLAUFF, professor, dr.jur., advokat med møderet for Højesteret, har lige siden 1989 arbejdet og forsket ved Aalborg Universitet.

Hans primære fagområder er selskabsret, selskabsskatteret, børs- og kapitalmarkedsret, kontraktret, obligationsrettens alm. del, civilproces, kredit- og finansieringsret, fondslovgivningen og europæiske menneskerettigheder.


Lars Lindencrone Petersen

Lars Lindencrone Petersen

Er advokat ved Bech-Bruun og tidligere landsdommer ved Østre Landsret.

Lars Lindencrone blev cand.jur. fra Københavns Universitet i 1977. Han blev derefter ansat i Justitsministeriet. I 1990 blev han byretsdommer og i 1994 dommer ved Sø- og Handelsretten. Fra 1998 til 2008 har han været landsdommer ved Østre Landsret, og i 2008 blev han advokat hos Bech-Bruun.

2004 blev han Ridder af 1. grad af Dannebrogordenen.

Lone L. Hansen, cand.jur., Ph.D., advokat (L)

Lone L. Hansen, cand.jur., Ph.D., advokat (L)

Lone L. Hansen forsker og underviser ved Aalborg Universitet og har i en årrække virket som advokat med særlig vægt på ansættelsesretlige sager.

Hun er desuden forfatter til en række akademiske artikler og bøger.

Peer Schaumburg-Müller, advokat, cand. jur

Peer Schaumburg-Müller, advokat, cand. jur.

Peer Schaumburg-Müller er ansat som vicedirektør i TDC A/S. Peer Schaumburg-Müller er herudover betyrelsesformand i TDC pensionskasse.

Han er også ekstern lektor ved CBS (Handelshøjskolen i København) ved Center for Kreditret og Kapitalmarkedsret.

Primære fagområder er selskabsret, børsret, kapitalmarkedsret og arbejdsret.
Thomas Rønfeldt, lektor i skatteret ved Aalborg Universitet

Thomas Rønfeldt, lektor i skatteret ved Aalborg Universitet

Thomas Rønfeldt, er lektor i skatteret ved Aalborg Universitet, hvor han forsker og underviser i fagene selskabsskatteret, international selskabsskatteret, EU-skatteret og skattestrafferet.

Thomas Rønfeldt er forfatter til en lang række artikler i fagtidsskrifter om skatteretlige forhold, nationale såvel som internationale, ligesom han er forfatter og medforfatter til flere bøger om skatteretlige og EU-skatteretlige forhold.

Christina Melstrup, advokatfuldmægtig, cand.jur.

Christina Melstrup, advokatfuldmægtig, cand.jur.

Christina Melstrup er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i 2014. Hun har siden været ansat som advokatfuldmægtig på et større dansk advokatkontor, hvor hun beskæftiger sig med generel erhvervsret, procesret og insolvensret, herunder også inkasso.

Christina Melstrup er forfatter til en publiceret afhandling om international voldgift og har desuden praktisk erfaring med engelsk kontraktsret og shipping gennem et praktikforløb på et større engelsk advokatkontor i London.