0Vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Alex Fomcenco, PhD., cand.jur.

Alex Fomcenco, PhD., cand.jur.

Alex Fomcenco har en PhD-grad fra Aalborg Universitet og en cand.jur.-grad fra Københavns Universitet, samt en Master of Laws grad fra York University i Toronto, Canada. På nuværende tidspunkt forsker og underviser han ved Aalborg Universitet.


Erik Werlauff, professor, dr.jur., advokat (H)

Erik Werlauff, professor, dr.jur., advokat (H)

ERIK WERLAUFF, professor, dr.jur., advokat med møderet for Højesteret, har lige siden 1989 arbejdet og forsket ved Aalborg Universitet.

Hans primære fagområder er selskabsret, selskabsskatteret, børs- og kapitalmarkedsret, kontraktret, obligationsrettens alm. del, civilproces, kredit- og finansieringsret, fondslovgivningen og europæiske menneskerettigheder.


Lars Lindencrone Petersen

Lars Lindencrone Petersen

Er advokat ved Bech-Bruun og tidligere landsdommer ved Østre Landsret.

Lars Lindencrone blev cand.jur. fra Københavns Universitet i 1977. Han blev derefter ansat i Justitsministeriet. I 1990 blev han byretsdommer og i 1994 dommer ved Sø- og Handelsretten. Fra 1998 til 2008 har han været landsdommer ved Østre Landsret, og i 2008 blev han advokat hos Bech-Bruun.

2004 blev han Ridder af 1. grad af Dannebrogordenen.

Lone L. Hansen, cand.jur., Ph.D., advokat (L)

Lone L. Hansen, cand.jur., Ph.D., advokat (L)

Lone L. Hansen forsker og underviser ved Aalborg Universitet og har i en årrække virket som advokat med særlig vægt på ansættelsesretlige sager.

Hun er desuden forfatter til en række akademiske artikler og bøger.

Peer Schaumburg-Müller, advokat, cand. jur

Peer Schaumburg-Müller, advokat, cand. jur.

Peer Schaumburg-Müller er vicedirektør i TDC Group, ekstern lektor på CBS, adj. professor på Aalborg Universitet, underviser og netværksleder på JUC og censor bl.a. på jura-uddannelserne og Medie- og Journalisthøjskolen. Han er forfatter og medforfatter til en lang række bøger og fagtidsskriftsartikler særligt inden for selskabsret, kapitalmarkedsret og arbejdsret. Endvidere har han virket som peer-reviewer for WERLAUFF Publishing i en årrække. Han er desuden formand for TDC Pensionskasse og næstformand i bestyrelsen for Enigma museum.

Thomas Rønfeldt, lektor i skatteret ved Aalborg Universitet

Thomas Rønfeldt, lektor i skatteret ved Aalborg Universitet

Thomas Rønfeldt, er lektor i skatteret ved Aalborg Universitet, hvor han forsker og underviser i fagene selskabsskatteret, international selskabsskatteret, EU-skatteret og skattestrafferet.

Thomas Rønfeldt er forfatter til en lang række artikler i fagtidsskrifter om skatteretlige forhold, nationale såvel som internationale, ligesom han er forfatter og medforfatter til flere bøger om skatteretlige og EU-skatteretlige forhold.

Christina Melstrup Toft, Advokat (L)

Christina Melstrup Toft, Advokat (L)

Christina Melstrup Toft er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i 2014. Hun har siden da været ansat som advokatfuldmægtig og nu advokat (L) på et større dansk advokatkontor, hvor hun hovedsagligt har beskæftiget sig (og til stadighed beskæftiger sig) med generel erhvervsret (herunder også M&A, selskabsret mv.) og i særdeleshed proces.

Christina Melstrup Toft har desuden, i sin fuldmægtigtid, beskæftiget sig med insolvensret, herunder konkurs, såvel som fogedret.

Christina Melstrup Toft er forfatter til en publiceret afhandling om international voldgift og har desuden praktisk erfaring med engelsk kontraktsret og shipping gennem et praktikforløb på et større engelsk advokatkontor i London.