Interessentskaber – særligt om interessentskabskontrakten

DKK 375,00


Back Cover
Varenummer (SKU): 978-87-93457-01-0 Kategori:

Description

Interessentskaber – særligt om kontrakten er en sammenfatning af spørgsmål og synspunkter, som længe har været definerende for interessentskabsrettens udvikling. Bogen skal anses som et værktøj til dels den, der ønsker at være deltager i et interessentskab, dels til praktikeren og advokaten, der ønsker et kort, præcist opslagsværk om interessentskaber.

Der tages udgangspunkt i ældre såvel som nyere juridisk teori for herved at finde frem til ”den rigtige” løsning på interessentskabsretlige spørgsmål fsva. interessentskabers stilling som juridisk person, den vigtige hæftelse, samt interessentskabets og interessenternes kreditorers adgang til fyldestgørelse.

Herudover findes en gennemgang af de i EØFG-forordningen væsentlige bestemmelser, som (kommende) interessenter, advokater og juridiske rådgivere med fordel kan skue mod, da mange af de spørgsmål, som i dansk interessentskabsret har givet anledning til teoretisk uenighed, besvares kort og præcist med forordningens artikler.

Endelig findes en gennemgang af de for interessentskabskontrakten væsentligste punkter, som interessenterne i det mindste bør overveje at inddrage. Der findes her en kort forklaring af de enkelte kontraktpunkter, lige som der endelig gives teksteksempler på kontraktformuleringer.

Reviews

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.